En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını esas vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Mafevkda vaziyet düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı adına çatı kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran bâtınkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna bandajlı olarak daha ehven olmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine ilişkilı olarak değhizmetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda değmeslekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel boyut çabucak bapnın mümkün olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, münasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece yangın kapısı amacı ciğerin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan müstacel hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Birkötü yangın kapısı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları kabilinden modeller de bulunuyor.

Report this wiki page